Vitamin Öğretmen Portalı

Portalı aktif kullanabilmek için giriş yapmalısınız.

Öğretmenler Forum

Öğretmenler Üretiyor Yeniden

• Değerli Sebit Yönetici ve Çalışanları:

Düzenlemiş olduğunuz bu yarışma bizlere çok şey kazandırdı. Bakış açılarımızda olumlu anlamda önemli değişiklikler yarattı. Ödüller motivasyonumuzu arttırmakla beraber özellikle ÖMGEP bizler için daha farklı ve güzel bir paylaşım ortamı sağladı. Tüm bu organizasyonlarda bizler için gerçekten çok emek harcadınız bunu için sizlere çok teşekkür ediyorum. Biliyoruz ki bu süreçte zaman zaman başınız ağrıdı. Birçoğumuza kızdınız. Yaşanan sıkıntılar sizleri de zor durumda bıraktı...  Ancak biz ÖMGEP e katılan öğretmenler olarak (sanırım aynı düşüncedeyiz) bu yarışmanın devam etmesini ve geleneksel hale getirilmesini istiyoruz. İlkinde her ne kadar birçok aksaklık olmuş olsa da bundan hepimizin önemli ölçüde dersler çıkardığını düşünüyorum. Bundan dolayı da bu tür aksaklıkların düzeltilebileceği kanaatindeyim. Üstelik bu kadar kapsamlı ödülün olması da sıkıntıyı arttırmıştır doğal olarak. O nedenle daha dar kapsamlı ödüllerle bu yarışma yeniden düzenlenirse bu konudaki sıkıntıların önüne geçilebilir. Sizden isteğimiz ve beklentimiz budur. Sadi Bey'in söylediği gibi(özellikle ondan istiyoruz) "kervan yolda dizilir" diyor saygılar sunuyorum.

gönderildi
    BİRARALIK İLKÖĞRETİM OKULU Adıyaman Merkez
    ADIYAMAN
  • SEBİT in düzenlediği yarışmanın ve sonunda ÖMGEP in kesinlikle öğretmenleri mesleki anlamda geliştirdiğine inanıyorum. Hem kendimizi yenileme hem de geliştirme açısından yarışma tekrarlanmalı. Kendimizi aşalım :)

gönderildi
    ÖZEL JALE TEZER İLKÖĞRETİM OKULU
    ANKARA
  • Yarışmanın bu sene yapılıp yapılmayacağı organizasyon tarafından açıklanırsa özellikle ÖMGEP'e katılan öğretmenler belki yeni yarışmalara yönelebilirler.... Ayrıca ÖMGEP' katılanların yarışma düzenlenmesi yönünde bir çalışmaları olup olmadıklarını yazarlarsa seviniriz. Yarışma yapılmasını isteyenler mi fazla istemeyenler mi belli değil.... Başlıklara okunma sayılarına ve yorumlarına bir bakılırsa fazla yoruma da gerek kalmıyor.

gönderildi
    İNÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU
    BURSA
  • Yarışmanın tekrarlanmasına dönük sağlıklı bir değerlendirme yapmak için meseleye SEBİT açısından da bakmak lazım. Onların dışında gelişen, öngörülemeyen aksaklıklar, yarışmanın planlamasını olumsuz etkiledi. Cumhuriyet tarihi de dâhil olmak üzere hiçbir organizasyonda öğretmenlere verilmemiş; kaba bir hesapla en az yarım trilyonu bulan ödülü basit bir yarışmada öğretmenlere harcayan bir kuruluş çok kolay karalandı. sikayetvar.com’da firmayla ilgili tek şikayet var. O da bu yarışmayla ilgili.

Sonuç, teknolojinin OSCAR’ı olarak kabul edilen CODIE de dâhil olmak üzere birçok uluslararası ödül alan bir kuruluşun yıpranması için öğretmenlere yönelik bir yarışma yapması yeterli oldu.

Tüm bunlara rağmen, yarışmanın gelenekselleştirilmesi gerektiğine inanıyorum. Ancak bunun için yarışmanın planlamasında gerçekleşebilecek, öngörülemeyen aksaklıklara karşı daha sabırlı ve anlayışlı yaklaşmak gerekiyor. 

gönderildi
    ARMUTLU İLKÖĞRETİM OKULU
    IZMIR
  • Bu kadar kazanmılan tecrübe ile daha iyi bir "organizasyon" gerçekleştirilebilir. Özetle ekonomik bir sorun yok, sadece planlamada öngörülmeyen aksaklıklar tekrar gözden geçirilmeli belki adı yarışma değil bir paylşaım olabilir... değerlendirme de şeffaf olabilir,, Daha önce değerlednirme için görüşlerimizi paylşamıştık... katılan herkes kendini ve diğer katılanları oyalayabilir... SEBİT'de her aşamada daha bilgi paylaşımında bulunarak ve geri bildirimleri değerlendirerek süreci daha iyi yönetebilir. Mutlaka gelenekselleşmesi gerek.. Öğretmenlere bir motivasyon... bir renk..gerek...  

gönderildi
    İNÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU
    BURSA
  • İkinci grup ÖMGEP( sosyal bilgiler) katılımcıları olarak bizim ortak görüşümüz bu yarışmanın devam etmesi yönündeydi ve bu isteğimizi Sebit Genel Müdür Yardımcısı Sayın Sadi Türeli Bey'e ilk günkü toplantıda söyledik. Ama olur ya da olmaz yönünde net bir şey söylenmedi ama olabilirliği yönünde bir açık kapı bıraktı benim düşünceme göre. Bizzat kendisiyle konuşmak için bekledim ama erken ayrıldığı için görüşme imkanım olmadı. Burada bu konu ile ilgili başlık açacağımı arkadaşlara söyledim toplantıda ve yorumlarını yazmalarını istedim. Olur dediler ama sadece Serbülent hocam mesaj yazdı. Diğer arkadaşların yorumlarını da beklemekteyiz. Nalan Öğretmen de başka bir sosyal paylaşım sitesinde Ömgep 2012 diye bir grup kurdu. Oradaki paylaşımları buraya da taşımalarını ve grubu genişletmelerini istiyoruz. Saygılar

gönderildi
    ADIYAMAN
  • Baykal öğretmene açtığı konu başlığı için teşekkür ediyorum.Görüşlerine aynen katılıyorum.Bu yarışmanın devam etmesi eğitimdeki yapılandırmacı yaklaşıma çok büyük katkılar sağlayacaktır.Hatta iddialı bir cümle olabilir ama bu yarışmanın yalnızca ulusal değil, uluslararası da popüler olacağına inanıyorum.Lütfen yetkililer bir daha düşünsün.

gönderildi
    YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULU
    EDİRNE
  • Ömgep 2012 eğitim seminerinin her yönüyle çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Bir hafta boyunca her gün dolu dolu geçti. Keşke tüm öğretmenler bu eğitimi alabilse ne güzel olurdu. Yarışmanın en başından itibaren samimiyetlerine inandığım Sebit yöneticileri ve çalışanlarına özverilerinden dolayı  teşekkür ediyorum.  

gönderildi
    DOĞUŞ ÇAY İLKÖĞRETİM OKULU
    RIZE
  • Ömgep seminerinde benim gibi düşünen arkadaşlarla bir çatı altında durmanın tadı nirvanadayken, Sömestr tatilimin ne kadar faydalı geçtiğini vurgulamak isterim. Şehrin kirli havası, gürültülü-patırtılı ortamı, stresli iş hayatından uzakta, göknar ve çam ormanları arasındaki patikalarda, temiz havayı soluyarak yürümenin, eğitime kendini adamış meslektaşlarımın çokluğu Ömgep seminerin verimini üstüne eklediğimde SEBİT AŞ şükranlarımı burdan iletmek isterim.

gönderildi
    ULUKÖY İ.Ö. OKULU
    SİİRT
  • Yarışmanın tekrarını yaparlar mı bilmem ama ÖMGEP ve benzeri eğitimlerin sürekli ve genişletilerek devamının yapılması bence eğitimde dönüşüm çabalarının had safhada olduğu bu dönemde kesinlikle gerekli. ÖMGEP'in bize en büyük katkısı bence öğrenen öğretmen olmanın korkulacak ya da utanılacak bir şey olmadığının ispatı olmasıdır. Şahsıma bir çok doğru bilinen yanlış kategorisindeki bilgimi düzelttim. Umarım ÖMGEPlerde tekrar görüşürüz .

gönderildi
    HACIAĞALAR İLKÖĞRETİM OKULU
    KAHRAMANMARAS
  • 2009 ÖMGEP daha farklı etkinliklerle ve daha güzel geçmiş görüntülerden izlediğim kadarıyla. Yine de çok güzel şeyler öğrendik devamının gelmesi dileğiyle

gönderildi
    ADIYAMAN
  • değerli sebit ve vitamin öğretmen öncelikle böyle bir yarışma düzenlediğinizden dolayı tebrik ediyorum .Çalışma azmimizi coşturdu bende ömgep eğitimi almaya hak kazandım ama doğum izninde olduğumdan dolayı gelemedim fakat bu beni çok üzdü ama bundan dahada üzüntü verici olay ise, bayan öğretmenlerin böyle önemli bir mazeretten dolayı gelememiş olmalarına sebit veya mebvitamininin en azından teselli amaçlı bir yarışmaya katılım belgesi göndermek olabilirdi.Sonuç itibariyle bizler bu yarışma için emek harcadık ve şu an bu yarışmayı kazanmış olmamızla ilgili elimizde hiçbir belge yok.Umarım bu durum benim gibi doğum izninden dolayı gelememiş olanlar için bir sesleniş olur

gönderildi
    ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU
    AYDIN
  • Değerli Behiye Aydın Öğretmenimiz,

İsteğiniz ilgili birimlere iletilmiştir.

Saygılarımızla,

Vitamin Öğretmen

gönderildi
    SEBİT Eğitim ve Bilgi Teknolojileri AŞ.
    ANKARA
  • Değerli Öğretmenlerimiz,

Öğretmenler Üretiyor yarışması ödül töreni videosuna http://www.vitaminogretmen.com/videolar/video-detay/624/?type=preview&rand=25f45f43645v5ft32 linkinden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Vitamin Öğretmen

gönderildi
    ANKARA
  • Değerli Öğretmenlerimiz,

“Öğretmenler Üretiyor” yarışmasında dereceye giren öğretmenlerimizin öğrencilerine Vitamin üyeliği armağan edilmiştir. Ancak, kurumumuz tarafından gönderilen e-postalara ulaşamamış ve/veya bir şekilde bilgilerini tarafımıza ulaştırmada sorun yaşamış öğretmenlerimiz için hatırlatma yapmak isteriz.

“Öğretmenler Üretiyor” yarışması kapsamında dereceye giren öğretmenlerimizin öğrencilerinin Vitamin üyeliklerinin gerçekleştirilebilmesi  için;

1.    http://www.vitaminogretmen.com/ogretmenler-paylasim/dosyalar/dosya-detay/1907/ adresinden ulaşabileceğiniz ve iki ayrı sayfadan oluşan excel belgesini eksiksiz doldurarak, e-posta ile ogretmenleruretiyor@sebit.com.tr yazışma adresimize,
    2.    Aynı zamanda, doldurduğunuz bu belgenin her iki sayfasının da çıktısını alarak, kurum kaşeniz ve onayınız ile (312) 292 62 63 no.lu faksımıza en geç 31 Mart 2012 tarihine kadar ulaştırmanızı önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,

Vitamin Öğretmen

gönderildi
    ANKARA