Vitamin Öğretmen Portalı

Portalı aktif kullanabilmek için giriş yapmalısınız.

Öğretmenler Forum

Gönderilen Etkinlik Dosyalarının Yayınlanması Hak.

• Ben, özgün ppt dosyalarımı öğretmen paylaşım bölümünde paylaşmak istiyorum.Ancak bunun için çok zaman harcamak zorunda mıyım, yoksa ben mi yanlış yapıyorum merak ediyorum.

1.Sanıyorum gönderilen dosya ilk önce modetörün kontrolünden geçiyor.

2.Bu çok zaman alıyor ve beklemek zorunda kalıyorum.

3.Bu dosyalar sadece mesai saati içinde mi gönderilmeli? Yoksa gece de hafta sonu da gönderme yapabilirmiyiz

Sorularımı yanıtlarsanız, sevinirim. Hepinize kolay gelsin.

İrfan Tomruk

gönderildi
    TED ANTALYA KOLEJİ ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU
    ANTALYA
  • Sayın İrfan Tomruk Öğretmenimiz,

Dosyaların kontrolü site kurallarımızda belirtilen maddeler çerçevesinde moderasyon sürecinden geçmektedir. Moderasyon kontrolümüz genellikle 2 gün içerisinde tamamlanmaktadır. Ancak Türkiye genelinde gelen yoğun dosyalar olması durumunda dosyaların onay süreci 5 iş gününe kadar uzayabilmektedir.

Dosyalarınızı istediğiniz saatlerde Vitamin Öğretmen portalına yükleyebilirsiniz. Elinizdeki dosyaları uygun kategorilere ekledikten sonra moderasyon onaylarınız tüm gönderdiğiniz dosyalar için ayrı ayrı kontrol edildikten sonra site kurallarına uyması durumunda yayına alınmaktadır.

Bilgilerinize sunar, paylaşımınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Vitamin Öğretmen

gönderildi
    SEBİT Eğitim ve Bilgi Teknolojileri AŞ.
    ANKARA
  • iyi günler ben canlı eğitimlere katılıyorum.. orda gösterilen sunumları portala koyduklarını söylüyorlar ama nedense ben hiçbirini göremiyorum... Nurdan KALAYCI istasyon yöntemi ppt sini bulamıyorum. nasıl bulabilirim? lütfen yardımcı olursanız sevinirim... uygulama yapıcam da acil...

gönderildi
    VAKIFBANK İLKÖĞRETİM OKULU
    BATMAN