Vitamin Öğretmen Portalı

Portalı aktif kullanabilmek için giriş yapmalısınız.

Öğretmenler Forum

Http://Www.İyikiogretmenim.Com/Member - Yarışma İçin Buraya Mesaj Gönderin

• http://www.iyikiogretmenim.com/member yarışma bu adres de forum yazılanlar yarışmaya dahil değildir...twitter hesabınız olması gerekir, katılım koşullarını mutlaka okuyunuz...

gönderildi
    İNÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU
    BURSA
  • Bilgi ışıktır

gönderildi
    11 Eylül İ.Ö.O Gemlik Bursa
    BURSA
  • iyi ki öğretmenim! öğrettikçe  öğreniyorum

gönderildi
    100.YIL MEHMET SADIK ÖZYÜKSEL İLKÖĞRETİM OKULU
    TEKIRDAG
  • Evet iyi ki öğretmenim çoçukluğumu öğrencilerimde görüyorum.Öğreniyorum paylaşıyorum.Işıltılar alıyorum.Her sabah yenilenen enerji başlıyorum.Her güne başlamak için mutlaka bir nedeniniz var. Çünkü Biz Öğretmeniz.
    gönderildi
    80.YIL ÇAMLIK İLKÖĞRETİM OKULU
    İZMİR
  • İyi ki öğretmenim...

Doğru ve gerçek bilgiyi arayıp,bulmayı öğretiyorum.Yaratılışın gayesini gösteriyorum.Güzel düşünmeye ve hayata pozitif bakmaya yönlendiriyorum.

İyi ki öğretmenim..Bir daha dünyaya gelseydim,yine öğretmen olmayı tercih ederdim.

İyi ki öğretmenim, kutsal bir varlik olan insanlara rehberim.

gönderildi
    HOCACİHAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
    KONYA
  • Değerli arkadaşlar yarışmaya katılmak için forumda bu ve/veya başka bölümlere yazdığınız mesajlar geçerli olmamaktadır. Yarışmaya katılmak için başta belittiğimiz gibi http://www.iyikiogretmenim.com/member adresine tıklayınız. Yarışmaya katılmak için twitter hesabınız olması gerekmektedir. Katılım şartlarını mutlaka okuyunuz.... Yarışmaya son katılım için son bu satırlların yazıldığı anda  28.11.2011 gözükmektedir.

gönderildi
    İNÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU
    BURSA
  • İyi ki öğretmenim çünkü okul sihirli bir yerdir; orada hayaller gerçek olur.

gönderildi
    TİCARET VE SANAYİ ODASI İLKÖĞRETİM OKULU
    MANISA
  • bu yarışma ne zaman başlamış ve içeriği neydi acaba?

gönderildi
    KARABEKİR İLKÖĞRETİM OKULU- KARABEKİR MAH. KARABEKİR CAD. OLTU-ERZURUM
    ERZURUM