Vitamin Öğretmen Portalı

Portalı aktif kullanabilmek için giriş yapmalısınız.

Öğretmenler Forum

Sitede Yer Almasını İstediğiniz Eğitimler

• Melda Hocamızın önerisini yeni bir başlıkta tüm istenen eğitimleri bir arada görmek için yeniden açtım ve ilk öneri. Bilgisayar temel ve ileri düzey bilgisayar eğitimi ile ilgili eğitimler açılabilir mi? Sunu yapımından flash animasyon yapımı, resim görüntü işleme vb. "Türkiye'de Öğretmen Olmak Başlıklı Mesajdan alıntı:   Değerli Öğretmenlerimiz, portal üzerinden yapılmasını istediğiniz eğitimleri paylaşabilir misiniz? Böylece, "Canlı Eğitim" planlarımız arasına alarak sizlerle paylaşabilirz. Teşekkür ederiz."
    gönderildi
    İNÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU
    BURSA
  • Rehber öğretmenimizin önerisi "Sınav Kaygısı" ile ilgili bir eğiitm organize edilebilr mi?
    gönderildi
    İNÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU
    BURSA
  • Sayın Sinan Hocam, eğitime dair paylaşımlarınızı her daim destekliyorum. Eğitim önerisi olarak öğretmenlerin olmazsa olmazı olduğunu düşündüğüm, güzel konuşma (diksiyon), iletişim becerileri ve drama eğitimlerinin bizlere fazlaca katkısı olacağını düşünüyorum. Teşekkür ederim.
    gönderildi
    AKATLAR ANAOKULU
    İSTANBUL
  • BEP hazırlama ve Kaynaştırma öğrencilerinin eğitimiyle ilgili videoların çok faydalı olacağını düşünüyorum. Birçok okulda rehber öğretmen veya özel eğitim öğretmeni yok. Sınıf öğretmenleri ise bu konuda yetersiz kalıyor.
    gönderildi
    MEHMET AKİF ERSOY İLKÖĞRETİM OKULU
    ANKARA
  • Günümüz teknolojilerinden öğretmenlerimizin de faydalanabilmesi için Web 2.0 teknolojilerini tanıtan videoların olması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle bilgi araştırma yöntemlerini öğrencilere öğretmek artık kütüphanelere yönlendirmekle gerçekleşememektedir. İnternetin de doğru kullanılabilmesi için doğru araçlar yani teknolojiler kullanılabilmelidir. Bunun için internet teknolojileri kullanımını yaygınlaştırmak adına Web 2.0 teknolojilerini tanıtan videolar koyulması öğretmenlerimiz için çok yararlı olacaktır.
    gönderildi
    SAİT GÜZELCAN İLKÖĞRETİM OKULU Egemenlik Mahallesi 93 Sokak No:6083 Işıkkent/ Bornova
    IZMIR
  • NLP eğitimi her öğretmene lazım...

gönderildi
    DR.SADIK AHMET İLKÖĞRETİM OKULU
    İSTANBUL
  • Değerli öğretmenlerimiz,

Aktif katılımınızla anlamlanan Canlı Eğitimler alanımızda, bugüne kadar sınıf yönetimi, işbirliğine dayalı öğrenme, sorgulamaya dayalı öğretim, yapılandırmacı yaklaşım gibi farklı konularda canlı eğitimler gerçekleştirdik.

Sizlerin görüşlerinizi, önerilerinizi, hangi konularda Canlı Eğitim düzenlememizi istediğinizi yazmanızı beklediğimiz bu forum alanı bizler için çok önemli ve yol gösterici bir nitelik taşıyor. Şimdiye kadar yazmış olduğunuz eğitim konularını yakın gelecekteki planlarımıza dahil ediyoruz. Vitamin Öğretmen’deki duyurularımızı izlerseniz, istekleriniz doğrultusunda planlanan Canlı Eğitimlerimize katılabilirsiniz.

Lütfen değerli önerilerinizi ve isteklerinizi bizimle paylaşmaya devam ediniz.

Vitamin Öğretmen Portalı

gönderildi
    SEBİT Eğitim ve Bilgi Teknolojileri AŞ.
    ANKARA
  • Connectivist öğrenme? Nedir? Nasıl yapılır? Neler yapılabilir neler yapılamaz? Ne zamandan beri kopnuşuluyor? Başarısı olan var mı? Biz burada ne yapıyoruz? Taptığımız Connectivist öğrenmeye girer mi?

gönderildi
    İNÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU
    BURSA
  • http://ogretmenleruretiyor.vitaminogretmen.com/ Öğretmenler Üretiyor Yarışması ile ilgli kısa bir tanıtım soru/cevap şeklinde bir eğitim düzenlenebilir mi?

gönderildi
    İNÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU
    BURSA
  • Değerli öğretmenlerimiz,

Öğretmenler Üretiyor Yarışması'na yönelik olarak öğretmenlerimize, eğitsel bir video nasıl hazırlanmalı konusunda bir canlı eğitim düzenledik. Canlı eğitimi veren Yrd. Doç. Dr. Oktay Akbaş ayrıca siz değerli öğretenlerimize yardımcı olması açısından Live Movie Maker ile video oluşturma konusunda bir çevrimdışı kayıt olurşturdu ve bu kaydı Öğretmenler Paylaşım alanımızdan sizlerle paylaştık. Aşağıdaki adreslerden ilgili videolara ulaşabilirsiniz.

Canlı eğitimin Çevrimdışı Kaydı: http://www.vitaminogretmen.com/videolar/video-detay/252/Bir-Ogrenme-Nesnesi-Olarak-Egitsel-Video/

Eğitsel Video Hazırlama- Movie Maker : http://www.vitaminogretmen.com/ogretmenler-paylasim/dosyalar/dosya-detay/780/Egitsel-Video-Hazirlama---Movie-Maker/

gönderildi
    SEBİT Eğitim ve Bilgi Teknolojileri AŞ.
    ANKARA
  • Öğrencilerin sınav kaygısına öğretmenler nasıl yaklaşabilir? Bu konuda bir smeienr olabilir mi?

gönderildi
    İNÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU
    BURSA