Vitamin Öğretmen Portalı

Hoşgeldiniz,Tüm bölümleri kullanabilmek için öğretmen girişi yapmalısınız.

Öğretmenler Forum

Öğretmenler Paylaşım Hakkında

• Birçok öğretmen döküman paylaşımını muhtelif sitelerde yapmaktadır. Dolayısıyla dökümanlar parça parça bulunmaktalar. Oysa ki bütün öğretmenler paylaşımlarını burada yapsalar daha derli toplu olur. Aranan dökümana ulaşmak daha kolay olur diye düşünmekteyim. Mesela ben kendi okulumda öğretmen arkadaşları paylaşımlarını burada yapmaları konusunda yönlendirmekteyim. Herkes en azından kendi okulunda bu çalışmayı yaparsa biraz olsun faydası olacağı kanaatindeyim. Saygılar sunar çalışmalarınızda başarılar dilerim.

gönderildi
    çok proğ. lise
    YOZGAT
  • Merhaba sayın yetkililer ve değerli meslektaşlarım..Sınıf bazında bir sınıflama söz konusu olsa herkes ne aradığını bulmada kolaylık olmaz mı sizce? Benim topladığım yüzlerce döküman var ama 3.sınıflar için bir sayfa yok. Ne yapabilirim? Saygılarımla
    gönderildi
    İLKÜVEZ İLKÖĞRETİM OKULU
    ORDU
  • Ahmet Hocam, güzel paylaşımınız için çok teşekkür ederiz. Daha önce İlköğretim Dersler ve Lise Dersler Alanlarımız sınıf olarak ayrılmış durumdaydı. Ancak bu kez, öğretmenlerimiz listenin çok uzadığını ve kategori seçerken zorlandıklarını ifade ettiler. İlköğretim 3.sınıfı ilgilendiren dokümanlarınız "ilgili derslere göre" ayrılabilir mi? Ders ders ayrılması mümkün değilse tekrar bir çözüm yolu bulmaya çalışalım. Sevgi ve saygılarımızla...
    gönderildi