Vitamin Öğretmen Portalı

Portalı aktif kullanabilmek için giriş yapmalısınız.

Öğretmenler Forum

ÖMGEP'te öğrendiklerimiz

• Değerli Öğretmenlerim,
    ÖMGEP'te hem öğrendik hem eğlendik.   Peki;
    -ÖMGEP'de öğrendiklerimizi okullarımızda uygulayabildik mi?
    -Nerelerde sıkıntı yaşadık?
    -Neleri uygulayabildik?
    gibi konuları paylaşalım istiyoruz. Vitamin Öğretmen Portalının Türkiye'deki tüm öğretmenlerin hizmetinde olduğunu düşündüğümüzde gerçekten çok büyük bir paylaşım olacağını bilmek mutluluk verici... Sevgi ve saygılarımla.
    gönderildi
    Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri AŞ
    ANKARA
  • Sayın Hocam, ÖMGEP'e malasef katılamadık. Yapılanları siteden izliyoruz. Günlükler çok güzel, katılan arkadaşların paylaşımları ile daha da güzel olacağını umuyorum. Sitede gördüklerimizden,okuldaki bazı uygulamalarımızın benzer olduğunu da farkettim ve doğru yolda olduğumuzu anladım. Size özellikle soracağım. ÖMGEP devam edecek mi? Nasıl katılabilriz?
    gönderildi
    İNÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU
    BURSA
  • Değerli Öğretmenlerimiz, ÖMGEP'in (Öğretmen Mesleki Gelişim Eğitimi Projesi) devam etmesi planlanmaktadır. Konuyla ilgili gelişmeler, Vitamin Öğretmen Portalı'nda (www.VitaminOgretmen.com) duyurulacaktır. ÖMGEP'e katılmış öğretmenlerimiz deneyimlerini, yorumlarını ve önerilerini Vitamin Öğretmen Portalı aracılığı ile diğer meslektaşlarıyla paylaşabilirler. Saygılarımızla.
    gönderildi
    SEBİT Eğitim ve Bilgi Teknolojileri AŞ.
    ANKARA
  • Ben ÖMGEP'te öğrendiklerimin yüzde yüzünü uyguluyorum dersem samimi konuşmamış olacağım.Sınıf yönetimi konusunda Ziya Hoca'nın uygulamaları bana ilaç gibi geldi diyebilirim...
    gönderildi
    PALU İLKÖĞRETİM OKULU
    ELAZIĞ
  • Yaser Öğretmenim, samimi düşünceleriniz için teşekkür ederiz. ÖMGEP eğitimlerindeki bir çok videoyu burdaki "Eğitim Videoları" altına ekledik. Çok faydalandığınız diğer konuları da paylaşabilirseniz, o eğitimlerin de videolarını eklemek ve portala üye tüm öğretmenlerimizle paylaşmak isteriz. Teşekkür ederiz.
    gönderildi
    Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri AŞ
    ANKARA
  • Gerçekten ÖMGEP'ten en çok istifade edenlerden biriyim, okulum teknoloji olarak gayet iyi, bazen ufak tefek aksaklıklar dışında; oradaki eğitimcilere gercekten hayran kaldım süperdi. Çalışmalarını portaldan takip etmeye çalışıyorum. Selamlar
    gönderildi
    ŞEHİTLER İLKÖĞRETİM OKULU
    KUTAHYA
  • OMGEP de öğrendiklerimiz yeni programı daha iyi anlama ve uygulama fırsatı verdi bize... Yeni bir bakış açısı kazandığımı ve araştırmacı kimliğimin güçlendiğini belirtmek isterim. Vitamin üzerinden sanal eğitimlerin devam etmesinin ise bizler için mükemmel bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. İbrahim ŞAHİN Kamil Ocak İÖO - Ankara
    gönderildi
    KAMİL OCAK İLKÖĞRETİM OKULU
    ANKARA
  • Katılan arkadaşlardan okullarındaki uygulamalarından örnekleri, katılamayanlar için paylaşırlar mı?

gönderildi
    İNÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU
    BURSA
  • Slm Ömgep'e nasıl katılabilirim? Bu seçimleri kim yapıyor?
    gönderildi
    MEVLANA İLKÖĞRETİM OKULU
    SANLIURFA
  • Değerli Öğretmenlerimiz,

ÖMGEP ile ilgili duyurularmızı http://www.vitaminogretmen.com/merak-ettikleriniz/omgep/ adresinden takip edebilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız,

Vitamin Öğretmen

gönderildi
    ANKARA
  • Ömgep'te olup bitenleri ayrıntıları ile nasıl öğrenebilirim?

gönderildi
    KOCATEPE İLKÖĞRETİM OKULU ALANYURT/İNEGÖL
    BURSA
  • Değerli Bülent Pişkin Öğretmenimiz,

Bu sene 3. sü düzenlenen ÖMGEP ile ilgili gelişmelere http://www.vitaminogretmen.com/ogretmenler-forum/forum/mesaj/3409/ ve http://www.vitaminogretmen.com/ogretmenler-forum/forum/mesaj/3407/ linklerinden ulaşabilirsiniz. Katılan öğretmenlerimizin yorumlarını paylaştıkları güncel forum başlıkları.

Saygılarımızla,

Vitamin Öğretmen

gönderildi
    ANKARA
  • ÖMGEP 2012 YILI EĞİTİM ÇALIŞMASINA OKULUMUZDAN TÜRKÇE ÖĞRETMENİMİZ SULTAN GÜNDOĞAN KATILMIŞTIR.OKUL MÜDÜRÜ OLARAK ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM Kİ İYİ BİR SİNERJİ YAKALAMIŞ.ÇALIŞMA AZMİ BİR KAT DAHA ARTTIĞINI GÖRDÜM.BU ÇALIŞMALARIN GENELE YAYILMASINI İSTERİM.SEVGİLERLE..

gönderildi
    TOKİ İLKÖĞRETİM OKULU
    BARTIN
  • Çok güzel ve dolu bir eğitimdi. Kaılan tüm öğretmenlerin daha da başarılı olacaklarına eminim. Bir renk, bir heyecan doğurdu. Selamlarla.

N. Çağdaş YALÇINKAYA

gönderildi
    Tokuşlar İÖO.
    AFYONKARAHİSAR